Po punohet në zbatim të marrëveshjes së Brukselit për drejtësi

Data e fundit e caktueme për fillimin e zbatimit të marrëveshjes së Brukselit për drejtësi asht 17 Tetori.

Në Këshillin Gjyqësor të Kosovës dhe atë Prokurorial thonë se edhe pse janë të pregaditun për zbatimin e marrëveshjes, nuk e dinë nëse më këtë datë kanë me fillue m’u zbatue marrëveshja, e cila parasheh që gjykatësit dhe prokurorët serbë m’u integrue në sistemin e drejtësisë së Kosovës.

Marrëveshja për drejtësi e arritun në Bruksel në vitin 2015, mbas disa shtymjeve, më në fund pritet me fillue të zbatohet në praktikë.

Shperndaje në: