Podesta, miku i Clinton’eve dhe shqiptareve, thote se Alienat egzistojne, por qeveria po e mshef

John Podesta, shefi i shtabit zgjedhor te Hillary Clinton, si dhe i angazhuemi i qeveritareve te dy qeverive ne Prishtine dhe ne Tirane, i ka habite gazetaret me qendrimet e tij per alienat.

Podesta ka qene ma heret edhe keshilltar i Presidentit Barack Obama dhe shefi i kabinetit te Presidentit Bill Clinton.

Ne interviste per CNN, ai tah se qeveria duhet me publikue çfaredo evidence qe ka lidhun me format aliene te jetes ne gjithesi.

Ai tha se qeveria amerikane duhet me shume ma perkushtim me ju gjegje pyetjeve te opinionit per keto çashtje.
Ai u pyet direkt nga gazetaret se a e ka pa ai ndonji evidence te alienave sa ka punue per Presidentin Clinton, ai u gjegj”

“Kete duhet me gjykue publiku kur ma n’fund i sheh evidencat qe qeveria amerikane i ka”, raporton britanikja Express.

Kur e pyetun a beson ai ne extra terrestrialet, ai tha me buzagaz:  “Jane aq shume planeta atje nalt”.
“Populli amerikan mundet me e bajte te verteten”.

Muejin e shkuem Express.co.uk ka zbulue qysh Bill dhe Hillary Clinton i kane humbe bukur do vjet tue u mundue me e bind qeverine me i ba publike fajllat e UFO’ve, mbas kerkeses qe e kiste ba biznismeni me influence Laurence Rockefeller.

Shperndaje në: