Policët kosovarë e kanë marrë nji urdhën qe ka me ju befasue!

Përmes nji e-maili zyrtar, Policia e Kosovës ka dhanë urdhën që asnji polic i Republikës së Kosovës nuk guxon me kalue nepër territorin e Serbisë, bajnë të dituna burimet e Telegrafit.

Kjo gja vjen pikërisht mbas arrestimit të drejtorit të Policisë për Rajonin e Mitrovicës, Nehat Thaçi i cili po mbahet në paraburgim nga autoritetet serbe.

Ndryshe, Nehat Thaçi ishte arrestue me 29 Shtator dhe i asht caktue masa e paraburgimit në burgun e Nishit për 31 ditë.