Policia akcion për prona milionëshe t’uzurpueme!

policiaa

Prokuroria e Kosovës dhe Policia e Kosovës, pritet që mbas pak minutash të nisin nji akcion për konfiskimin e pronave të uzurpueme në Prishtinë dhe Ferizaj.

Gazeta “Zëri”, mëson se vlera e pronave të uzurpueme kap vlerën prej 8 milionë euro.
Mësohet se arrestime nuk do të ketë por vetëm nëse Policia ballafaqohet me rezistencë të uzurpatorëve.

Njana nga pronat ma të madha që do të hetohet kap vlerën prej 3 milionë euro.

Shperndaje në: