Policia belge i kallxon me fotografi 4 kamikazët e Brukselit

Policia belge i ka shpërnda disa fotografi për të cilat thuhet se janë personat që kane shkaktue atentat vdekjeprumës në Bruksel.

Në këtë fotografi janë 4 personat, 3 prej të cilëve kane qenë në aeroportin e Brukselit dhe nji në metro.

 

kamikazet

Shperndaje në: