Policia e Kosovës arreston 16 persona

arrestimi

16 persona janë arrestue nga Policia e Kosovës përgjatë 24 orëve të fundit.

Të arrestuemit janë për vepra të ndryshme penale, përderisa shtatë prej tyne janë në mbajtje dhe tre të tjerë në vuejtje të denimit, thuhet në raportin e policisë.