Policia e Kosovës bastisi nji klub nate, qe çka kërkuen aty (video)

Njisia Speciale e Policisë së Kosovës mbramë ka zhvillue nji akcion për kapjen e nji grupi kriminal në klubin e natës ‘ZoneClub’.

Njani nga menaxheret e këtij klubi të natës ju drejtue pjesëmarrësve me fjalët, se janë urdhnue nga policia të ndalin muzikën, mbasi dyshohej se mvrenda ishin disa persona që kanë krye krime të randa.

Policia ka marrë pronarët e këtij klubi dhe ka kërkue nga të gjithë pjesëmarrësit të bashkëpunojmë me ta, raporton lajmi.net