Policia e Kosovës ka arrestue 23 persona

Policia e Kosovës ka arrestue gjithsej 23 persona për 24 orë.

Arrestimet janë krye në krejt rajonet e vendit.

Të ndaluem për vepra të ndryshme, 14 prej tyne janë dërgue në mbajtje dhe gjashtë të tjerë në vuejtje të dënimit.