Policia me protestuesit, qe qysh perleshen në Francë!

Policia franceze asht përlesh me protestuesit në Francë, të cilët janë shpreh kundër reformave të punës në këtë vend.

Lidhun me protestat e djeshme, nga sindikatat kanë thanë se ato janë të fundit.

Mediat e hueja kanë paraqit protestën e djeshme në fotografi, në të cilat janë demonstrue përleshjet mes forcave speciale të Policisë dhe protestuesve.