Policia ne mes simpatizantëve të PDK’s e protestuesve t’opozitës!

Në rrugën “Fazli Grajçevci” protestuesit e opozitës dhe simpatizantët e PDK’s kanë shkue drejt nji përleshje mes vete, por policia ka hy ne mes dhe simpatiznatet thuhet se jane largue.