Policia: Siguria në nivel pamvarësisht arrestimeve për terrorizëm!

Shtatë të arrestuemit nën dyshimin për përfshimje në vepra terroriste nuk kanë ndikim në situatën e sigurisë në Kosovë.

Zyrtarët e Policisë së Kosovës kanë thanë se rastet e tilla nuk duhet të shihen me shqetësim.

Policia e Kosovës ka arrestue sot, shtatë persona, nën dyshimin se janë perfshimë në vepra terroriste dhe kundër rendit Kushtetues të Kosovës.

Akcioni asht ndërmarrë nga Forcat e Njisisë Speciale të Policisë së Kosovës.

“Personat e arrestuem tash janë në organet e drejtësisë. Kosova konsiderohet se asht nji vend stabil, i qetë, por kuptohet nganjiherë me disa incidente që ndodhin, mirëpo mund të themi se nuk ka asnji indikacion për shqetësim apo për ndonji rrezik potencial të mundshëm”, tha Kelani për REL

Shperndaje në: