Portret gjigant në Prishtinë ‘Drejtësi për Astrititn’

Para pak minutave, në nji prej mureve të ndërtesave në qendër të Prishtinës, përkatësisht te sheshi ‘Zahir Pajaziti’, asht shfaqë nji fotografi gjigante me portretin e aktivistit të ndjerë të Vetëvendosjes, Astrit Dehari.

Portreti i Deharit përcillet nga shënimi: Drejtësi për Astritin, dhe asht i realizuem me dy ngjyrat e flamurit kombëtar, kuq e zi.