Prapë shpërthim në Turqi, në stacionin e autobusëve

Nji shpërthim i radhës ka ndodh para pak minutave në qytetin Dijarbakir në Turqi, në pjesën e mbizotërueme nga kurdët.

Shpërthimi ndodhi afër nji stacioni të autobusëve dhe raportohet se ka të plagosun.