Prej kujt tutej Gruevski, kishte bunker në Qeveri (video)

Në ndërtesën e Qeverisë në kuadër të punimeve ishte ndërtue edhe nji bunker i veçantë në Qeveri, në formë të nji dhome me xhama të blinduem, dyer të blindueme dhe materiale të tjera.

Tani shtrohet pyetja prej kujt asht frigësue aq shumë ish-kyeministri Nikola Gruveski, që me ndërmarrë masa aq drastike të sigurisë.

Këtë pyetje tash parashtron opinioni mbas publikimit të videos nga emisioni 360 shkallë në TV Alsat.