President Nishani i thotë President Thaçit: Liberalizimi i vizave – rezultat i punës institucionale

nishani.jpg

Presidenti i Shqipnisë, Bujar Nishani, përmes nji thirrje telefonike e uroi Presidentin Thaçin për rekomandimin pozitiv të KE-së për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës.

Në bashkëbisedë me Thaçin, Pesidenti Nishani ths se vendimi i Komisionit Europian erdh si rezultat i punës institucionale,në përmbushjen e kritereve, dhe reformave shumëvjeçare që bani Kosova.

Bashkëbiseda e Thaçit me Nishanin u konfirmue edhe nga Presidenca e Kosovës.