President Thaçi, qe çka thotë për luftën e Koshares

thacikoshare

President i Kosovës, Hashim Thaçi, betejën e Koshares, të zhvillueme 17 vjet ma parë, e vlerëson si nji ndër betejat ma të randësishme të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Vendosmënia, trimnia dhe heroizmi i luftarëve në këtë betejë, simbas tij, janë kapitull i lavdishëm i luftës për liri dhe pamvarësi.

Postimi i Thaçit:

Beteja e Koshares, e zhvilluar 17 vjet më parë është ndër betejat më të rëndësishme të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Vendosmëria, trimëria dhe heroizmi i luftëtarëve në këtë betejë janë kapitull i lavdishëm i luftës sonë për liri dhe pavarësi.

Lufta e drejtë dhe e ndritshme e UÇK-së është motiv për shoqërinë dhe institucionet tona shtetërore drejt integrimeve euroatlantike. HTH

Shperndaje në: