Presidenti gjerman pret në radhë për me votue

Sot në Gjermani po zhvillohen zgjedhjet parlamentare.

Mbi 60 milionë gjermanë kanë të drejtë vote, dhe që nga mëngjesi po e ushtrojnë këtë të drejtë.

Të drejtën e votës e ka shfrytëzue edhe presidenti i Gjermanisë, Frank-Walter Steinmeier.

Madje, ai asht fotografue tue pritë në mes të turmës për me votue.

Shperndaje në: