Presidenti i ka dy fjalë për Ditën e Europës

thaciiiiipres

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, me rastin e Ditës së Europës ka urue tanë, tue thanë se Europa e re asht ndërtu.

“Paqja dhe bashkëpunimi ma i mirë se konfrontimi”, ka shkrue Thaçi në Twitter.

Lexoni postimin e plotë:

“Në këtë ditë Europa e re është ndërtuar. Paqja dhe bashkëpunimi më i mirë se konfrontimi”.