Presidenti i Shqipnisë kështu e kujton Bajram Rexhepin

ilirmeta

Presidenti i Republikës së Shqipnisë, Ilir Meta i shpreh ngushëllimet e sinqerta familjes, të dashunve e miqve të ish-Kryeministrit të Kosovës, Bajram Rexhepi për këtë humbje të madhe.

Kreu i Shtetit thekson veçanërisht kontributin i tij si Kryeministër i parë i Kosovës, si politikan i spikatun në vjetët e para të Kosovës së çlirueme, si luftar i paepun për çashtjen e Pamvarësisë së Kosovës dhe përpjekjet i tij për ndërtimin e instucioneve të saj, do të mbeten të paharrueme në mendjen dhe zemrat e të gjithë shqiptarëve.

I përjetshëm qoftë kujtimi i tij!