Presidenti i zgjedhun Thaçi, i ka 4 elemente për bashkëpunim me Serbinë

Presidenti i zgjedhun, Hashim Thaçi ka ba të ditun se sot ka me i propozue katër elemente për bashkëpunimin e ardhshëm mes Kosovës dhe Serbisë, për me ndërtue nji kornizë permanente për paqen, e cila bazohet në vlerat e Bashkimit Europian.

Thaçi këtë e bani të ditun përmes rrjetit social Facebook.

Si president i zgjedhur, sot në Institutin e Hagës për Drejtësi Globale do të propozoj katër elemente për bashkëpunimin e ardhshëm mes Kosovës dhe Serbisë për të ndërtuar një kornizë permanente për paqen, e cila bazohet në vlerat e Bashkimit Europian”.

Shperndaje në: