Presidenti në pritje të mikut të tij Joe Biden

Presidenti Hashim Thaçi, para pak çasteve ka postue nji fotografi në profilin e tij zyrtar në rrjetin social “Facebook”, ku ka shkrue se edhe pak çaste e ndajnë nga takimi si ka shkrue ai, me mikun e madh të Kosovës dhe mikun e tij zavendëspresidentin e SHBA’s, Joe Biden

“Pak çaste para takimit me mikun e madh të Kosovës dhe mikun tim zëvendëspresidentin e SHBA-së, Joe Biden”, ka shkrue Thaçi.

 

thacifacebook