Presidenti në takim me zyrtarët e EULEX, a u zgjat misioni apo jo?

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka mbajte takim me zyrtarët e huej, në këtë takim u fol për zgjatjen e misionit të EULEX në Kosovë.

Në këtë takim morën pjesë: Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, Kryeministri Isa Mustafa, Kryeparlamentari Kadri Veseli, ministri i Punëve të Mbrendshëm, ministri i Drejtësisë, përfaqësuesi Special i BE’s në Kosovë, Samuel Zbogar, zyrtarë të drejtësisë, si dhe disa zyrtarë të huej.

Nesër pritet me dal vendimi për zgjatjen e misionit të EULEX në Kosovë.

Simbas burimeve të RTK’s në takimin e sotëm s’asht arrite ndonji marrëveshje.

Ky takim ishte me dyer të mbylluna.

Shperndaje në: