Presidenti për akcionin e policisë. Kujna i ban thirrje me u dorëzue!

thaciiii

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka pershëndet akcionin e sotëm të organeve të drejtësisë për bastisjen e disa të dyshuemve për korrupcion dhe keqpërdorim.

Thaçi ka shkue në Facebook se pret nga të gjithë të perfshimit me i ofrue bashkëpunim policisë dhe prokurorisë.

Ky asht postimi i plotë i Thaçit:

E përshëndes dhe mbështes fuqishëm aksionin e organeve kombëtare dhe ndërkombëtare të rendit dhe ligjit.
Lufta kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar është çelësi i ndërtimit të shtetit demokratik e të drejtë, çelësi i së ardhmes sonë europiane.

Pres nga të gjithë ata që janë të përfshirë në rastet gjyqësore t’i ofrojnë bashkëpunim të plotë policisë dhe prokurorisë. HTH

Shperndaje në: