Presidenti përgëzon Policinë për reagim të shpejtë në kapjen e të dyshuemve në sulmin ndaj Konsullatës turke

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka dënue sulmin ndaj Konsullatës turke në Prizren dhe ka urue Policinë e Kosovës për reagim të shpejtë dhe kapjen e të dyshuemve.

“E dënoj ashpër sulmin kundër Konsullatës turke në Prizren”, asht shprehë Presidenti Thaçi.

“I përgëzoj organet e rendit për reagim të shpejtë dhe të suksesshëm. Çashtja tash asht në duert e drejtësisë ”, ka përfundue Thaçi, reagimin e tij

Shperndaje në: