Presidenti premton përkrahje për Odën ekonomike

Presidenti Hashim Thaçi priti në takim kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës, Safet Gërxhaliun.
Gjatë takimit u bisedue për ekonominë, tërheqjen e investimeve të hueja dhe luftimin e papunësisë, probleme këto për të cilat S Gërxhaliu i kërkoi përkrahje Presidentit.

E kërkesave të Gërxhaliut, Presidenti Hashim Thaçi iu përgjigj pozitivisht, tue përmendë edhe përfitimet nga Marëveshja e Stabilizim-Asociimit, prej të cilës Kosova ka me e pasë ma të lehtë zhvillimin ekonomik.