Presidenti: Qe deri kur duhet me përfundue reforma zgjdhore

Presidenti Hashim Thaçi në fjalimin përmbyllës të takimit për reformën zgjedhore ka thanë se vendimmarrja për reformën zgjedhoren u takon partive politike, ndërsa ai ka ftue këtë takim vetëm në formën e konsultimeve.

Thaçi ka thanë se duhet punue që me u eliminue parregullsitë e jo veç me u ankue.

Ai ka thanë se reformat bahen me nji koncensus sa ma të gjanë dhe askush nuk ka të drejtë dhe nuk mundet me bllokue.

“Reforma ka me përfundue dhe kjo gja duhet me u ba në pranverën e vitit të ardhshëm”, ka thanë Thaçi.

Shperndaje në: