Presidenti Thaçi nderohet me çmimin “Honoris Causa”

Në nji ceremoni solemne të organizueme sot në Universitetin e Tetovës, u nderue me çmimin ”Honoris Causa” i këtij universiteti, kryetari i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi.

Në emën të Universitetit dhe për arsyet e nji vlerësimi të këtillë ka folë prorektori për arsim, Reshat Qaili, ndërkaq fjalë përshëndetëse ka mbajtë edhe rektori i universitetit, Vullnet Ameti, ndërkaq të pranishmëve u asht drejtue edhe Hashim Thaçi, kryetar i Republikës së Kosovës.

thaci-ne-ut2_1476465417-9944575