Presidentja ka me marrë pjesë në inagurimin e monumentit të Nanës Terezë në Maltë

Presidentja e Maltës Marie-Louise Caleiro Preca, e ka prit në takim Presidenten Atifete Jahjaga në pallatin San Anton.
Në këtë shtet ka me u inagurue monumenti për Nanën Terezë.
Dy Presidentet kane me marrë pjesë në nji takim institucional në Odën Ekonomike të Maltës në Valleta, ku ka me u nënshkrue nji memorandum mes Odës Ekonomike, Ndërmarrëse dhe Industriale dhe Odës Ekonomike të Kosovës.
Gjithashtu ato kane me iu drejtue nji forumi rreth dhunës familjare.

Shperndaje në: