Presidentja për 7 Mars, pergëzoi këtë mësuese!

Presidentja Jahjaga në Ditën e Mësuesit, përgëzoi nji mësuese të veçantë
Këtë 7 Mars, për të shenu Ditën e Mësuesit, shefja e shtetit, Atifete Jahjaga e zgjodhi shkollën fillore dhe të mesme t’ulët “Zenel Hajdini” në Prishtinë.

Me këtë rast, ajo takoj mësuesen Xhemajlie Oruçi, e cila ka dhanë kontribut në këtë shkollë mbi 40 vjet, si dhe klasën e saj.

Presidentja Jahjaga e falënderoi mësuesen Oruçi për kontributin e dhanë n’arsimimin e brezave të qytetarëve të Kosovës.

Shperndaje në: