Prezentohet projektit i autostradës Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë​

Ministri i Infrastrukturës Lutfi Zharku me bashkëpunëtorë dhe kryetari i komunës së Gjilanit Lutfi Haziri, kanë me marrë pjesë në prezentimin e projektit t’Autostradës Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë si dhe projekteve të tjera të BERZH’it, për hymje-daljet e qytetit të Gjilanit.

Prezentimi ka me u mbajt tue fillue nga ora 11.00, në restorantin “Vali Ranch” në Gjilan.

Autostrada Prishtinë-Gjilan ka me fillue në Prill të vitit 2017.

Kështu kishte deklarue Ministri i Infrastrukturës, Lufti Zharku.

Shperndaje në: