Prifti italian organizonte orgji dhe i kishte “n’dorë” 15 prostituta

Nji prift italian asht vnue nën hetim për organizim t’orgjive në mjediset e nji kishe, si edhe akuzohet se ka qenë tutor i 15 çikave.

Ai asht Andrea Contin, nga Padova.

Ai asht nën hetim nga policia tashma dhe besohet se ka përdorë çika të korit të kishës për qëllimet e tij.

Njana nga të dashtunat e tij ka rrëfye për policinë se, prifti ishte tepër i dhanun mbas seksit, aq sa bante tre herë marrëdhanie seksuale gjatë ditës./Independent