Princi Charles dhe dukesha Cornwall arritën në Kosovë

Princi Charles dhe dukesha Cornwall kane mbërritë në Aeroportin e Prishtinës, ku u pritën nga Presidentja e vendit Atifete Jahjaga dhe ambasadori i Britanisë së Madhe në Prishtinë Ruari O’Conell.

Mbas mbërritjes, trupa muzikore e FSK’s ka intonue himnet e dy shteteve.

Nga Aeroporti, Princi dhe bashkëshortja e tij kane me shkue në hotelin “Swiss Diamond”, ndërsa nesër të dy kane me pasë ativitete të shumta në Prishtinë dhe Prizren.