Pritet publikimi i raportit të autopsisë së Astrit Deharit

Konferenca, në të cilën ka me u publikue raporti i autopsisë së Astrit Deharit pritet me u mbajtë mbasi që t’i prezentohet familjes Dehari dhe avokatit Tomë Gashi.

Këtë raport, Prokuroria pritet me jau dorëzue ministres Hoxha, Vetëvendosjes dhe avokatit të Familjes Dehari.

Shperndaje në: