Profesoresha maqedonase që asht kundër shqipes, qe çka thotë (video)

Në nji intervistë për TV Nova, profesoresha maqedonase e të Drejtës Kushtetuese dhe sistem politik, Gordana Siljanovska-Davkova, thotë se Ligji për gjuhët asht jashtë kornizave kushtetuese, por edhe Marrëveshjes së Ohrit.