Prokurori belg: Shpërthimet sulme kamikaze!

sulmet kamikaze

Prokurori i shtetit belg ka konfirmu se sulmet n’aeroportin e Brukselit kanë qenë vepra të bombarduesve vetëvrasës.

“Shpërthimet vdekjeprumëse n’aeroportin e Brukselit të Martën janë krye nga bombarduesit vetëvrasës”, ka thanë prokurori federal belg, raporton VTM dhe RTBF, pa dhanë detaje tjera.

Shperndaje në: