Propozimi i Edi Rames ka me ju befasue!

ramambledhja

Kryeministri i Shqipnisë, Edi Rama, tha se Kosova dhe Shqipnia duhet të bajnë nji racionalizim të shpenzimeve tue themelue ambasada të përbashkëta.

Ai po ashtu ka thanë se duhet bashkëpunue që të bahet ma shumë në këtë drejtim.

“Të bajmë edhe nji racionalizim të shpenzimeve që ambasadat t’i kemi të përbashkëta”, tha ai.

Rama porositi se në mbledhjen e ardhshme nuk duhet ardh vetëm me konsullatën e Munih, por të ketë ma shumë konsullata të përbashkëta.

Shperndaje në: