Protesta e qetë, nji pjesë e protestuesve janë largue!

Protesta deri tash ka qenë e qetë, turma kohë mbas kohe ka brohori “Me hajna nuk ka shtet”, mirëpo kjo nuk ka ba që gjendja me dalë jashtë kontrollit.

Nji pjesë e madhe e protestuesve janë largue nga dera e Kuvendit të Kosovës dhe kanë mbet vetëm dheta prej tyne.

Pjesa tjetër e sheshit asht e qetë dhe qytetarët po lëvizin lirshëm.

 

2-protestaaaa