Protesta e studentëve para Kishës n’UP ka me ju befasue!

Studentet e UP’s para Kishes serbe ne kampusin e UP’s po protestojne ne nji menyre te veçante.

Ata kane zgjedhe qendrimin e tyne para kesaj kishe dhe po lexojne libra, nji menyre kjo simbolike per shendrrimin e Kishes ne Biblioteke. /RROKUM.TV/

 

3-studentete

Shperndaje në: