Pse asht ky votim interesant në New Hampshire të Amerikës! (video)

Ky asht Diwvile Notch, nji vend në New Hampshire.

Këtu pretendohet se votimet nisin në ditën kur zgjidhet presidenti në Amerikë.

Votimi ka nisë n’orën 00:00.

Deri më tash kanë votue 8 veta, 4 prej të cilave i ka marrë Hillary Clinton, 2 Donald Trump, nji tjetër votë e ka marrë nji tjetër kandidat, dhe nji votë i ka shkue Mit Romney, i cili nuk ishte hiq kandidat në këto zgjedhje, por shumë shtete amerikane e kanë lanë nji mundësi në fletëvotim që të votohet edhe ndonji kandidat të cilin e pëlqen vetëvotuesi.

Ai thjeshtë e shkruen emnin e atij që e pëlqen.