Pse kryeministri po e akuzon opozitën!

isaa

Kryeministri Isa Mustafa ka akuzue Opozitën se e ka pengu Qeverinë për t`i krye punët e saj.

Këto akuza, Mustafa ja drejtoi partive opozitare gjatë prezentimit të raportit të punës së egzekutivit për vitin 2015 para kabinetit qeveritar.

Ai me këtë rast tha se kanë realziu nga 85 deri në 95 përqind të planit qeveritar.
Shefi i Qeverisë ka thanë se veriu i Kosovës asht integru dhe do t`i realizojnë të gjitha premtimet e dhana.

Gjatë prezentimit të këtij raporti, Mustafa ka theksu se shëndetësia ka shenue përparime ndërsa ka vlerësu Marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit si nji sukses të madh.

Shperndaje në: