Pse u arrestue Sekretari i kryeshefit të Stacionit të Autobusëve!

Policia ka arrestue Sekretarin në zyrën e kryeshefit të Stacionit të Autobusëve, Korab Visoka, të cilit i kanë gjetë armë.

Po ashtu, Policia ka kontrollue edhe kerrin e tij.

Kurse përfaqësuesi i punëtorëve Shyqeri Abazi ka thanë se mbas nji kacafytje që kishte pasë me Korabin dhe njanin prej punëtorëve, ka vrenjt se ai ka armë me vete.

Shperndaje në: