Pse Vetëvendosje e plehnosi kështu KEDS’in!

1-keds

Aktivistët e Vetëvendosje sulmuen me pleh dhe ngjyrë objektin e KEDS’it.
Kështu u sulmu sot objekti i KEDS’it në Prishtinë nga aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje.

Simbas tyne ky akcion vjen si përgjigje për shtrejtimin e energjisë elektrike si dhe marrjen e nji kafshe nga nji familje e varfën për boxhin ndaj kësaj kompanie që ka pasë.

 

Aktivisti i VV’s, Valdrin Ahmeti mbas akcionit ka thanë se KEDS që nga privatizimi ka dhanë vetëm lajme të këqija për qytetarët e Kosovës dhe se ata po paguejnë edhe barrën e mos pagesave të komunave serbe dhe humbjeve të KEDS’it.

 

2-keds

 

3-keds

 

4-keds

Shperndaje në: