PTK i jep fund punësimeve “me të njofshem”

Sot asht nënshkrue marrëveshja për kontratën kolektive për punëtorët e Postës dhe Telekomit të Kosovës.

Drejtori egzekutiv Agron Mustafa, u shpreh i lumtun për arritjen e kësaj marrëveshje, që simbas tij e tejkalon edhe nji problem.
E më këtë marrëveshje i lumtun u duke i lumtun edhe kryetari i Federatës së Pamvarun Sindikale, Lami Balaj.

Kontrata kolektive asht 3-vjeçare dhe me nënshkrimin e saj pritet me iu dhanë fund parregullsive, sidomos sa i takon punësimeve në njanën prej ndërmarrjeve publike ma fitimpruese në vend.