Punëtorët e KEDS: Qeveri mos na largoni prej pune!

Punëtorët e KEDS’it kanë fillu protestën para Qeverisë së Kosovës, ku po kerkojnë nga kjo e fundit që të zbatojë marrëveshjen e përgjithshme kolektive.

Ata po kerkojnë të ndalet presioni ndaj punëtorëve dhe vazhdimin e mbikëqyrjes së kontratës testuese të privatizimit të KEDS’it për t’i ruejt të gjitha vendet e punës.

 

keds

 

3-keds