“Puthja e vdekjes”. Qe si i egzekutoi Enver Hoxha shokët e tij të Byrosë!

Ashtu si në betimet e Cosa Nostras, edhe regjimi komunist dhe krenët e saj kishin puthjen e tyne të nderit dhe besnikrisë.

Këtë kod paraqet edhe materiali filmik i maposhtëm, ku dallohen Enver Hoxha, Mehmet Shehu, Hysni Kapo dhe Beqir Balluku, në nji puthje që e kishin huazu nga sovjetikët.

Puthja e vdekjes, nga kjo puthje shpetoi vetëm Hysni Kapo, mbasi me radhë të tjerët përfunduen të egzekutuem nga vetë Hoxha.

Shperndaje në: