Qe cila diplomate kosovare shkëmbeu e-maile me Clinton dhe pse!

Në mesin e 300 mijë e-maileve të publikueme nga WikiLeaks janë edhe disa të personaliteteve të njohuna kosovare.

Në vitin 2010 ambasadorja e tanishme e Kosovës në Holandë, Vjosa Dobruna kishte shkëmbye disa e-maile me kandidaten për presidente të SHBA’ve, Hillary Clinton.

Dobruna kishte kërkue takim me Clinton para zgjedhjve të parakohshme të vitit 2010, në mënyrë që të fitonte përkrahje nga ajo për fuqizimin e rolit të grues në politikën kosovare.

Për me lexue e-mailet e shkëmbyeme mes Dobrunës dhe Clinton klikoni Këtu.

 

clintdobruna

 

vjosadobruna