Qe çka duhen me ba partitë politike deri me 22 Gusht lidhun me zgjedhjet lokale

Zgjedhjet Lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve dhe subjektet politike po vazhdojnë pregaditjet për zgjedhjet lokale të cilat mbahen më 22 Tetor, përderisa këtyne të fundit i mbeten edhe tetëmbëdhetë ditë kur përfundon koha për aplikim në KQZ.

22 Gushti asht data e fundit kur subjektet politike do vendosin nëse kane m’i hy garës për zgjedhjet lokale si të vetme apo në koalicion.

Zadhanësi i KQZ, Valmir Elezi, ka thanë se afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve për m’u certifikue për pjesëmarrje në Zgjedhjet Lokale asht 22 Gushti.

“Pra, deri në këtë datë, subjektet politike duhet të dorëzojnë listat e kandidatëve për kryetarë të komunave dhe për asamble komunale”, tha ai./KosovaPress