Qe çka thotë Fatmir Sejdiu për largimin e Gervalles dhe Dibranit

Ish presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu ka deklarue se, LDK duhet me qenë ma transparente me anëtarësinë e vet, por edhe me publikun në përgjithësi. Ai theksoi se, largimi i Donika Gërvallës dhe Shefqet Dibranit, asht pamje e pahijshme për LDK.

Sejdiu në Kuvendin e Punës së LDK’s tha se, asht sesion për me marrë disa veprime të nevojshme për LDK’n, ku ka kërkue që me u respektue rregullat e përgjithshme fundamentale të demokracisë.

Ai sqaroi se, në rendë të ditës janë përfshi edhe tema, të cilat asht dashtë me u diskutue.

Shperndaje në: