Qe koalicionet parazgjedhore për zgjedhjet e 11 Qershorit (foto)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftue se asht përmbyllë periudha e deklarimit të Partive Politike për Koalicione, 11 Maj – 16 Maj.

Gjatë kësaj periudhe, në Zyrën për Regjistrim të Partive dhe Certifikim këto Parti Politike kanë deklarue Koalicionet si në vazhdim::

screenshot-1_1494976855-6884108

Shperndaje në: