Qe kur ka me ndodh rritja e pagave

bedri hamza

Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka premtue rritje pagash në sektorin publik nga 1 Kallnori i vitit të ardhshëm, në bazë të rritjes ekonomike.

“Tash asht rritë baza e pagave dhe rritja duhet me qenë në përputhje me rritjen ekonomike dhe mundësitë buxhetore”, tha Hamza.

Ministri Hamza gjithashtu ka premtue se buxheti i vitit të ardhshëm ka me qenë mbi 2 miliardë.

Shperndaje në: